Alles over reizen

Wat weet jij over een bedrijfswagen leasen?

contact finaleaseEen goede vriend van mij is sinds kort zijn eigen zaak begonnen. Omdat ik eens wil afwijken van de onderwerpen die ik normaal bespreek, ga ik hier dan ook een artikel aan wijden. Nadat hij al zijn financiën op orde had ging hij verder met het regelen van de fysieke zaken. Omdat hij een klusbedrijf is begonnen had hij natuurlijk veel gereedschap nodig. Gelukkig had hij zelf het meeste al, echter voor sommige dingen moest hij diep in de buidel tasten. Verder moest hij ook nog een bedrijfswagen leasen. Vooral ook om al zijn gereedschap en materiaal op te bergen. Volgens hem was het geen eenvoudige opgave om een goede lease maatschappij te vinden. Zo was hij verschillende auto garages af gegaan, dit steeds zonder succes.

Bedrijfswagen leasenDit had er dan ook toe geleid dat hij online verder ging kijken. Je zult dan ook niet verbaasd zijn dat het aanbod in bedrijven die auto’s leasen enorm is. Vandaar dat hij was begonnen met het vergelijken van prijzen. Nadat hij verschillende websites was af gegaan kwam hij uiteindelijk terecht bij Finalease.

Goede service en vriendelijk personeel

Nadat hij enkele malen contact had opgenomen via finalease.nl besloot hij een gesprek aan te gaan met hun. Hij wilde natuurlijk een bedrijfswagen leasen, echter wist hij niet precies welke voor hem geschikt was. Vandaar dat die enkele modellen liever eerst met eigen ogen wilde bekijken. Dit was overigens geen probleem en hij kon dus zo langskomen. Uiteindelijk heeft hij samen in overleg een geschikte auto gekozen.

finalease

Heb jij nog vragen over dit artikel, of heb je ook tips omtrent het leasen van auto’s? Plaats dan een reactie onderaan deze pagina.

Reacties zijn gesloten.