Alles over reizen

Pennen graveren ter promotie?

Ik had nooit geweten dat pennen graveren zo gemakkelijk is om te regelen!

Parker pennen bedrukken | Jotter balpen

Wij waren namelijk op zoek gegaan naar een bedrijf die ons kan helpen om pennen te laten graven. Deze willen we namelijk gebruiken als we op de beurs staan, of wanneer we het in de stad gaan uitdelen. Ik ga er namelijk vanuit dat pennen vrijwel door iedereen wordt gebruikt, reclame wat gelezen wordt dus! Doordat ik uiteindelijk ben gaan zoeken op het internet is het mij opgevallen dat er genoeg  bedrijven zijn die ons kunnen helpen hierin. Echter zat ik er niet op te wachten om op afspraak te moeten gaan en het daar te bespreken, ik wilde het gewoonweg vanachter mijn eigen computer bestellen!

Veno pen alluminium gegraveerd

Zo ben ik terecht gekomen op de website  van Maxilia. Hier is het namelijk dus wel mogelijk om je pennen te laten graven en deze vervolgens te laten bezorgen. Tevens zijn de kosten voor deze handelingen bij hun een stuk voordeliger als wat ik had gezien. Dit gaf mij dan ook de doorslag om te bestellen!

Het is uiteraard ook mogelijk om een gegraveerde pen te overhandigen als relatiegeschenk, alleen denkt niet iedereen hier meteen aan! Door in het assortiment van Maxilia te neuzen kan je ook chique pennen graveren voor een zeer betaalbare prijs! Hoe prachtig is het om te zien dat jouw eigen klanten met de door jou gegraveerde pennen werkt? Al met al hoef ik me niet meer druk te maken dat er geen reclamemateriaal beschikbaar is voor op de beurs!

Reacties zijn gesloten.