Alles over reizen

Ik wilde een Recreatiewoning kopen

Ik zat een geruime tijd erg na te denken om een Recreatiewoning te  kopen, gewoon om de drukte van de stad te ontwijken en rustig me hoofd leeg te maken. Woon en werk met veel plezier in de stad maar soms wil ik gewoon rust. Een Recreatiewoning kopen doe je niet zomaar en ging dus goed opzoek naar een mooi betaalbare woning. Na lang zoeken kwam ik terecht bij de Vakantie Makelaar en maakte een afspraak voor een bezichtiging van twee woningen. Binnen een week kon ik ze alle twee bekijken en was dus nu al gelukkig met het snelle handelen van de Vakantie Makelaar. Na de woningen bekeken te hebben heb ik een bod gedaan op een woning. Het bod is geaccepteerd en ik ben een gelukkige bezitter  van een recreatie woning. 

54532

Rust en geluk

Een Recreatiewoning kopen doe je dus snel en makkelijk bij de Vakantie Makelaar. Als ik de drukte van de stad wil vermijden, ga ik heerlijk na mijn vakantie huisje en kom heerlijk tot rust, met of zonder vrienden. Zit er inmiddels bijna ieder weekend en geniet dan heerlijk van me wijntje op mijn terras. Soms komen vrienden ook een weekend mee en kletsen we uren over van alles en nog wat. Een vriend gaat nu ook een Recreatie woning kopen en heb hem dus zeker de Vakantie Makelaar aanbevolen. Niet duur, snelle handeling en mooie woningen. Voor ieder wat wils. Geniet van de rust en kan met een fris en gelukkig gevoel steeds weer terug naar mijn woning in de stad.

54534

Reacties zijn gesloten.