Alles over reizen

Hanteer jij een meeneemlijst bij jouw vakantie

Ik probeer jullie via mijn blogs te voorzien van goede tips te voorbereiding van je vakantie. Natuurlijk gebruik ik zelf ook een aantal dingen waardoor mijn vakantie ook goed verloopt. Dit begint dan ook al bij het inpakken van de koffer. Wanneer je eenmaal op je bestemming aankomt en je komt erachter dat je iets vergeten bent is dat niet fijn. Vandaar dat ik van te voren altijd een checklist doorloop zodat ik niks vergeet. Je kunt het eigenlijk ook een soort van inpaklijst noemen. Omdat tegenwoordig vrijwel alles online gaat is dit ook het geval bij mijn meeneemlijst. De site die ik hiervoor gebruik heeft een gelijksoortige naam, namelijk meenemen.nl.

Vakantie

Natuurlijk denk je altijd aan de belangrijkste dingen zoals je paspoort, telefoon etc. Maar de kleine, toch belangrijke dingen, zie je vaak over het hoofd.

Reisartikelen verschillen per land

MeeneemlijstDe website werkt eigenlijk heel simpel. Binnen een paar stappen weet je precies wat je mee moet nemen. Natuurlijk moet je wel een goede koffer hebben. Hier moet je dan ook niet op besparen, wanneer deze kapot gaat heb je namelijk een groot probleem. Verder is het geen geheim dat er op vliegvelden hier behoorlijk hard mee gegooid kan worden. Zo heeft een vriend van mij zijn koffer helemaal beschadigt terug gekregen na een vakantie naar Colombia.

Op zo’n meeneemlijst staan dan ook altijd dingen waar je zelf bijvoorbeeld niet aan gedacht heb. Wat te denken van een Gopro camera. Ga je een actieve vakantie tegemoet is dit zeker een aanrader. de beelden die je dan neemt zijn echt de moeite waard om terug te kijken.

Spaanse kust

Reacties zijn gesloten.