Alles over reizen

Een klipper huren is leuk!

Een tijdje gelden ging mijn broer trouwen. Dat is natuurlijk een fantastische gebeurtenis. Hij vroeg aan mij of ik hem wilde helpen met een trouwlocatie uitzoeken want hij vond het nogal lastig. Uiteraard was ik bereid om te helpen. Hij vertelde mij dat hij graag wat origineels wilde. Niet iets wat iedereen heeft. Daarom ben ik opzoek gegaan op het internet. Dat verliep niet makkelijk. Ik kwam heel veel tegen maar dat viel tegen. Het waren allemaal trouwlocaties die niet echt leuk en origineel waren. Na een een half uur kwam ik toch op een bijzondere site die mij aansprak. Op deze website kun je een klipper huren. Op deze klipper kan je dan trouwen!

Een hele mooie trouwerij

Dit is natuurlijk heel bijzonder en origineel. De site die ik gevonden had heet zeildagtocht.nl. De site ziet er mooi uit en is goed te overzien. Dat maakt alles makkelijk. Hier kan je dus een klipper huren, dan kan je allemaal dingen hierop doen. Zoals dineren, lekker ontspannen en je kan hier het trouwfeest houden. Dit leek mij erg leuk,  alleen mijn broer moest het natuurlijk ook leuk vinden. Toen ik hem dit idee vertelde werd hij erg enthousiast. Hij had het overlegd met zijn vriendin en zij vond het ook een erg leuk idee. Op de dag zelf was alles top geregeld. Mijn broer heeft de mooiste en leukste trouwerij gehad die ik ooit heb gezien. Ken jij ook iemand die gaat trouwen? Dan moet hij/zij zeker op www.zeildagtocht.nl kijken, want hier krijg je de mooiste dag van je leven.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.