Alles over reizen

Adriatische kust meer en meer vakantiegangers!

Welkom beste lezers, ik heb vandaag een leuk nieuw stukje over vakanties voor jullie. Maar voor dat ik meer ga vertellen over dit onderwerp zou ik jullie eerst willen bedanken. De laatste tijd is dit blog heel erg gegroeid en dit kom dus mede door jullie. Ik heb een trouwe vaste aanhang opgebouwd die elke keer terug blijft komen en hier ben ik heel erg blij mee! Maar verder over het onderwerp van vandaag, namelijk Adriatische kust! Mijn vrienden groep en ik zijn deze zomer hier naar toe op vakantie geweest. En als ik eerlijk ben was het dus echt een top vakantie.2

Wat hebben we allemaal gedaan bijvoorbeeld!

Ik zal beginnen met dat er echt super veel te doen is op de vakantie bestemming! Denk aan lekker naar het strand toe gaan en leuke avondjes uit! We zijn hier op gekomen door een oom van een van de jongens. Die had namelijk via de website van Adriatische kust een reis geboekt naar deze mooie badplaats. Vandaar dat wij ook besloten om hier met de groep heen te gaan. En dit was dus zeker geen verkeerde keuze. Lekker goedkoop, mooi hotel en een top bestemming! We hebben echt een onvergetelijke vakantie gehad en ik ben er heel erg blij mee! En ik zou het zo weer doen!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.