Alles over reizen

Aanrader: vakantiehuis Italië met zwembad!

Op zoek naar een vakantiehuis Italië met zwembad?  Dan dit is echt een aanrader. Ik ben samen met een groep vrienden een klein weekje naar Italië geweest en heb het enorm naar mijn zin gehad. Dit is echt een aanrader om een keer te doen met een aantal goede maten van je.

Het huisje was erg ruim het bestaat uit een keuken, kleine woonkamer met een tv, een badkamer met douche en toilet, eetkamer en drie tweepersoon kamers  met bedden die je tegen elkaar kon zetten voor een tweepersoons bed of los van elkaar kan zetten voor twee eenpersoons bedden. Ook had het huisje WiFi en een buiten terras voor 6 personen. Het zwembad was erg mooi en groot genoeg om met ze allen in te zwemmen.

In de omgeving was veel te doen zoals: bezichtiging mogelijkheden, discotheken, kroegen en restaurantjes. Groots gedeelte van de avonden hebben we lekker gegeten van de BBQ . Maar natuurlijk zijn we ook een aantal keer lekker gaan uit eten bij de Italiaanse restaurantjes, met de overheerlijke pizza’s en pastas.  Om ons daarna te volmaken in de kroeg of discoteken in de buurt.

In totaal ware we met 6 man. Hierover hebben we dan ook de prijs verdeeld. Over het algemeen was het dus goed te betelan voor iedereen. Dit ook vooral omdat we maar voor 4 nachten zijn gegaan.

We hebben het echt super naar onze zin gehad en het is iets dat we zeker nog eens zullen doen. Het is het echt  de moeite waard om wat extra te sparen met je vrienden en dan een keer zoiets te doen. Ik heb echt een super vakantie gehad en raad het zeker aan voor anderen.

Reacties zijn gesloten.